KESJULY18

2017-05-27 01:17:49
Καδής: Θέλω να στείλω μήνυμα συνεργασίας στη νέα ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ

Καδής: Θέλω να στείλω μήνυμα συνεργασίας στη νέα ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ


Τα αποτελέσματα των εκλογών των καθηγητών μας  είναι οπωσδήποτε σεβαστά, δήλωσε χθες από την Πάφο ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής  στέλλοντας ταυτόχρονα στη νέα ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ μήνυμα συνεργασίας.

Αναμένουμε τόνισε ο υπουργός Παιδείας όταν ρωτήθηκε σχετικά, να καταρτιστούν σε σώμα οι εκπρόσωποι των διαφόρων εκπαιδευτικών οργανώσεων και  πρόσθεσε ότι το Υπουργείο Παιδείας  πάντοτε θεωρούσε τους οργανωμένους εκπαιδευτικούς ως ένα εταίρο στις προσπάθειες του για εκσυγχρονισμό, για μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού  συστήματος.

«Αναμένουμε ότι και με το νέο συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ θα έχουμε μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία. Θέλουμε αυτή η συνεργασία  να επικεντρωθεί στον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού συστήματος και να μείνει μακριά από τις οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες, ιδιαίτερα κομματικές, εν όψει της ιδιαίτερης  περιόδου που διανύουμε τώρα».

Η πόρτα του υπουργείου του τόνισε με έμφαση ο Κώστας Καδής  θα είναι πάντοτε ανοιχτή τονίζοντας ότι «το μήνυμα  που θέλω να στείλω στη νέα ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ είναι μήνυμα  συνεργασίας».


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Πέτρος Γάης (Πρόεδρος Καθ, Πληροφορικής)
Wed May 31, 2017, 09:22:07
Εκπλήσσομαι με αυτά που είπε ο Κυριάκος Ματθαίος.
Σε 3 συναντήσεις που είχαμε με τον Υπουργό βιαζόταν να πάει κάπου αλλού. Ας κοιτάξει και τα αποτελέσματα στη Λευκωσία

Γιώργος Μύαρης
Sun May 28, 2017, 23:42:02
Κι αυτή τη φορά στα λεγόμενα του κ. Υ.Π.Π. ολοφάνερη η αντίφαση και η διάθεση μονολόγου! Αν κάποιος έχει νέες προτάσεις, διαφορετικές ή προσαρμοσμένες στις νέες εξελίξεις [κοινωνικές και εκπαιδευτικές],
τότε ας σιγήσει και ας "μείνει μακριά από τις οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες, ιδιαίτερα κομματικές, εν όψει της ιδιαίτερης περιόδου που διανύουμε τώρα"!!!
Κάθε νέα πρόταση, θα βαφτίζεται "κομματική"; Κάθε νέα ανησυχία, βασισμένη στα 3-4 τελευταία χρόνια ανεπαρκών αλλαγών, θα βαφτίζεται "κομματική";

Χριστόφορος Χατζηχριστοφόρου
Sat May 27, 2017, 14:01:04
Φωνή λαού ...

Κυριάκος Κυριάκου
Sat May 27, 2017, 09:38:10
Τόσο καιρό που σε βόλευε η πλειοψηφία στην ΟΕΛΜΕΚ ήταν μια χαρά. Τώρα θυμήθηκες τις κομματικές σκοπιμότητες... κ. Καδη εξακολουθείς να αποδεικνύεις ότι ποτέ δεν μπορούσες να "γεμίσεις" την καρέκλα του υπουργού... Δυστυχώς

Κυριάκος Ματθαίου
Sat May 27, 2017, 08:57:14
Μα τωρά σοβαρομιλά ο Υπουργός;;
Επηρεάστηκα από τον τίτλο και δεν διάβασα προσεκτικά τι είπε.
κ. Παπαστυλιανού, η δική μου ανάγνωση των δηλώσεων του δεν επικεντρώνεται στην αναζήτηση συνεργασίας. Διότι ΑΜΕΣΩΣ την αναίρεσε αποδίδοντας ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. Πριν καν να μας ΑΚΟΥΣΕΙ.
Αυτή είναι η ορολογία της συνεργασίας στο λεξικό του Υπουργού!!!!

Κυριάκος Ματθαίου
Sat May 27, 2017, 08:24:39
κ. Υπουργέ,
Νομίζω έχουν χάσει οι λέξεις το νόημα τους.
Για εσάς, οι λέξεις εκσυχρονισμός, μεταρρύθμιση, συνεργασία, διάλογος, έχουν διαφορετκή έννοια, ίσως να προέρχονται από διαφορετικά λεξικά από τα δικά μας. Άρα το πρότιστο είναι να αναζητήσουμε ένα λεξικό με τις ίδιες ορολογίες για να μπορούμε να επικοινωνούμε.
Και θα ήταν καλά όταν ζητούμε το λόγο για να ακουστεί η άποψη μας σε συζητήσεις να μην σηκώνεται να φεύγει ο Υπουργός επειδή δεν έχει άλλο χρονο. Σας Θυμίζω τι έγινε στην Λάρνακα.
Μελετήστε καλά και τα αποτελέσματα των εκλογών στη Λάρνακα...

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
TEPAK-KENESTHESEIS
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
AIGAIA
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
OPAPCYPRUS
MOECEE
Middlesex2016

microsoft1718