KESJULY18

2017-05-15 18:41:39
ΑΚΙΔΑ: Ανέδειξαν τον 5ο σε πρώτο και τώρα ζητούν και τα ρέστα

ΑΚΙΔΑ: Ανέδειξαν τον 5ο σε πρώτο και τώρα ζητούν και τα ρέστα


«Αδιάβλητη η διαδικασία πρόσληψης, διάτρητη όμως η τελική απόφαση των ΠΑΔΕΔ και ΔΗΚΙ για την πρόσληψη του Ειδικού Γραμματέα»

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων Νηπιαγωγών ΑΚΙΔΑ με ανακοίνωση της αναφέρει:

«Οι κομματικές Κινήσεις ΠΑΔΕΔ – Πρωτοπορία και ΔΗΚΙ μην μπορώντας να αντέξουν το βάρος της κατακραυγής από τους συναδέλφους για την σκανδαλώδη απόφασή τους να επιλέξουν τον ΠΕΜΠΤΟ στη σειρά κατάταξης υποψήφιο αντί τον ΠΡΩΤΟ με διαφορά, όπως τους παρουσίασε η εταιρεία Baker Tilly στην ΠΟΕΔ μετά την αξιολόγηση των υποψηφίων για τη θέση, προχώρησαν σήμερα εκμεταλλευόμενες κάθε δυνατό μέσο με πλειοψηφική απόφαση της Γραμματείας της ΠΟΕΔ, σε ανακοίνωση δυστυχώς εξ ονόματος της Οργάνωσής μας για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Προσπαθούν δυστυχώς να χρησιμοποιήσουν το όνομα της ΠΟΕΔ και της Εταιρείας με τον τρόπο που οι ίδιοι θέλουν, για να πείσουν τους συναδέλφους μας για την ορθότητα της απαράδεκτης  και προσυμφωνημένης απόφασής τους να προσλάβουν τον 5ο αντί τον 1ουποψήφιο, χρυσοπληρώνοντας τον μάλιστα με τον τρόπο που έχουμε αναφέρει σε άλλες πρόσφατες ανακοινώσεις μας.

Προσπαθούν σκόπιμα και συνειδητά να επικεντρωθούν στο αδιάβλητο της διαδικασίας με το οποίο και δεν διαφωνούμε. Τους εξηγήσαμε κατ’επανάληψη πως σε αυτό που διαφωνούμε κάθετα, είναι η επιλογή τους η οποία δυστυχώς δεν είναι η καλύτερη για την ΠΟΕΔ. Αυτή η θέση μας τεκμηριώνεται ξεκάθαρα από τη σειρά κατάταξης μετά την αξιολόγησης της εταιρείας η οποία τους αφήνει απόλυτα εκτεθειμένους. Ήταν τεράστια η διαφορά του 1ου από τον 5ουποψήφιο γι’αυτό και η απόφαση τους εμπεριέχει σίγουρα σκοπιμότητα που δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν επαρκώς σε κανέναν, ούτε καν στα στελέχη τους.

Τους επαναλαμβάνουμε ξανά πως ήταν δημοκρατικό τους δικαίωμα να επιλέξουν ως ευκαιριακή πλειοψηφία όποιον ήθελαν, αλλά δεν πρόκειται να τους χειροκροτήσουμε ούτε εμείς ούτε οι συνάδελφοί μας γιατί μέσα από μια αδιάβλητη από την πλευρά της εταιρείας διαδικασία και αξιολόγηση, την οποία έγραψαν οι ίδιοι στη συνέχεια στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, αποφάσισαν να δώσουν την πρωτιά στον πέμπτο εξυπηρετώντας καθαρά κινησιακές σκοπιμότητες. Αγνόησανεπιδεικτικά την αντικειμενική αξιολόγηση της εταιρείας που συνέχεια επικαλούνται για να  σκεπάσουν αυτά που δεν σκεπάζονται με τίποτα και αποφάσισαν με οριακή πλειοψηφία ότι ο 5ος είναι καλύτερος από τον 1ο με διαφορά. Γίνεται επίσης κατανοητό πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να ξοδέψει η ΠΟΕΔ 20000 ευρώ για να προσλάβουν με το έτσι θέλω τον 5ο υποψήφιο.

Επειδή ο πρωτεργάτης της σημερινής ανακοίνωσης της ΠΟΕΔ είναι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ ο οποίος άρχισε να δημοσιοποιεί επιλεκτικά έγγραφα της Εταιρείας που ανέλαβε τη διαδικασία πρόσληψης, κατά την προσφιλή τακτική του,τον προκαλούμε δημόσια να δημοσιοποιήσει τα τελικά αποτελέσματα της κατάταξης των υποψηφίων σύμφωνα με την αξιολόγηση της εταιρείας (έστω και χωρίς ονόματα) για να δουν και οι συνάδελφοι μας την τεράστια διαφορά μεταξύ του πρώτου υποψηφίου που προτείναμε ως ΑΚΙΔΑ και Αγ. Συνεργασία, σε σχέση με τον πέμπτο που επέλεξε τελικά η οριακή πλειοψηφίατων ΠΑΔΕΔ και ΔΗΚΙ.

Το ΔΣ της ΠΟΕΔ έχασε δυστυχώς μια μοναδική ευκαιρία να επιλέξει ομόφωνα τον 1ο και καλύτερο με διαφορά υποψήφιο σύμφωνα με την κατάταξη της Εταιρείας, γιατί ΠΑΔΕΔ και ΔΗΚΙ είχαν για «εκλεκτό» τον 5ο στη σειρά υποψήφιο».


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
MIMSEPT
LEVENTIOS
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
MOECEE
Middlesex2016