KESJULY18

2017-05-11 09:39:00
Νέα Κίνηση Καθηγητών: Όργιο τρομοκρατίας και ρουσφετιού μεταχειρίζονται στελέχη της ΔΗΚΙ

Νέα Κίνηση Καθηγητών: Όργιο τρομοκρατίας και ρουσφετιού μεταχειρίζονται στελέχη της ΔΗΚΙ


Η Νέα Κίνηση Καθηγητών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όργιο τρομοκρατίας, υποσχέσεων για βόλεμα και ρουσφέτι, που είναι η προσφιλής μέθοδος και του κόμματός τους, μεταχειρίζονται τα στελέχη της ΔΗΚΙ, λόγω των επικείμενων εκλογών στην ΟΕΛΜΕΚ.

Τα συγκεκριμένα στελέχη δεν επιστράτευσαν απλώς τον κομματικό μηχανισμό του ΔΗΚΟ, που είναι δικαίωμά τους, αφού θέλουν να αναμειγνύουν τα κόμματα στα εσωτερικά της ΟΕΛΜΕΚ. Εκείνο που έχει ξεπεράσει κάθε όριο, είναι η άσκηση τρομοκρατίας.

Τα πράγματα έχουν ιδιαίτερα εκτραχυνθεί στη Λεμεσό και Πάφο.

Συγκεκριμένα, στη Λεμεσό στέλεχος της ΔΗΚΙ, αν και υπηρετεί ως απλός καθηγητής εκτός της πόλης, απειλεί εκπαιδευτικούς και τους υπόσχεται προαγωγή, αφού, όπως ισχυρίζεται, το ΔΗΚΟ έχει δύο μέλη στην ΕΕΥ και μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις.

Η κατάσταση είναι τραγικότατη στην Πάφο, όπου διευθυντής σχολείου, συνεπικουρούμενος από στελέχη της Κίνησής του στο σχολείο, καλεί ένα – ένα τους εκπαιδευτικούς στο σχολείο του και τους τάζει λαγούς και πετραχείλια, για να ψηφίσουν τον ίδιο και τη ΔΗΚΙ.

Οι δύο πόλεις είναι ανάστατες από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και είναι δεκάδες οι εκπαιδευτικοί που παίρνουν τηλέφωνα στελέχη της Νέας Κίνησης και καταγγέλλουν το κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί.

Η Νέα Κίνηση καταγγέλλει τα φαινόμενα του Μεσαίωνα που μεταχειρίζονται τα στελέχη της ΔΗΚΙ. Καλούν τους συναδέλφους να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, να κλείσουν τα αυτιά τους στα ψεύδη και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μακριά από απειλές και τρομοκρατία.

Παράλληλα, ως η μοναδική ανεξάρτητη και υπερκομματική κίνηση, που λειτουργεί στις τάξεις της ΟΕΛΜΕΚ, διαβεβαιώνει τον εκπαιδευτικό κόσμο ότι θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία της με μοναδικό γνώμονά της το συμφέρον των εκπαιδευτικών και του δημόσιου σχολείου.

Προειδοποιούμε, παράλληλα, ότι δεν θα επιτρέψουμε να επιστρέψουν στην ΟΕΛΜΕΚ οι παλιές εποχές της προώθησης του ρουσφετιού, όπως είναι μαθημένοι να ενεργούν η ΔΗΚΙ και το κόμμα που εκπροσωπούν.

Προς υπουργό Παιδείας:

Πώς γίνεται κύριε Υπουργέ, διευθυντής σχολείου, σε ώρα εργασίας να γυροφέρνει τα σχολεία της Λάρνακας με κάποιους κοριούς και να κάνει προεκλογική εκστρατεία; Θα ληφθούν μέτρα ή θα αφεθούν κάποιοι να παρανομούν;»

 


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Ανδρέα Ιωσήφ
Thu May 11, 2017, 23:41:13
Ειλικρινά κάποιοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Εξ ιδίων τα αλλότρια κρίνεις, κύριε Θέμη. Αναφέρεσαι στην κίνηση μου, τη ΔΗΚΙ προσπαθώντας να δόσεις την εικόνα της διαπλοκής και της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, σίγουρος διότι αυτό κάνεις ο ίδιος. Κάποιοι όμως από εμάς είμαστε διαφορετικοί, αρνούμενοι την τακτική της λασπολογίας που εσύ υιοθέτησες. Στην άσκηση πιέσεων μόνο ένας είναι δεξιοτέχνης και ότι και να κάνουν οι υπόλοιποι θα είναι μαθητευόμενοι δίπλα του. Τώρα βάσει της λογικής σου θα μπούμε στο κουτσομπολιό τύπου ¨ΘΕΜΗΣ¨ και να αλληλοσπαραχτούμε για το ποιος, από τους 700 τόσους υποψηφίους, έταξε περισσότερα και ποιος λιγότερα. Σου δηλώνουμε όμως ότι θα παλέψουμε αυτήν την φορά με νύχια και δόντια διότι έχουμε έναν πολύ μεγαλύτερο διακύβευμα να πετύχουμε, να απαλλάξουμε την ΟΕΛΜΕΚ από σένα και την < συνοπαρτζιά> σου που λυμαίνεστε την οργάνωση για 6 χρόνια και την φέρατε στο χείλος του γκρεμού. Εμάς τώρα δεν μας ενδιαφέρουν τα πόστα, όπως κάποιους μάγκες, αλλά το να πετύχουμε την αλλαγή και να στείλουμε εκεί και όπου πρέπει το μήνυμα ότι η ΟΕΛΜΕΚ είναι εδώ και αγωνίζεται για τα συμφέροντα των μελών της και δεν είναι δορυφόρος κανενός. Η προσπάθεια δεν είναι ποιος θα είναι πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ αλλά για ποια ΟΕΛΜΕΚ μιλούμε πλέον.

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
MIMSEPT
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
OPAPCYPRUS
MOECEE
Middlesex2016