KESJULY18

2017-05-07 17:49:59
ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Η απόσυρση της έφεσης ανοίγει το δρόμο στην αναγνώριση του Αορίστου Χρόνου

ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Η απόσυρση της έφεσης ανοίγει το δρόμο στην αναγνώριση του Αορίστου Χρόνου


«Με προσεκτικούς χειρισμούς και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία συνεχίζουμε την προσπάθεια για δικαίωση των έκτακτων συναδέλφων εκπαιδευτικών»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία αναφέρει:

«Καθοριστικό βήμα για την αναγνώριση των έκτακτων εκπαιδευτικών (συμβασιούχων και αντικαταστατών) ως εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου, στη βάση αθροιστικής υπηρεσίας 30 μηνών, αποτελεί η απόσυρση της έφεσης που κατέθεσε η Νομική Υπηρεσία στην πρωτόδικη απόφαση του Εργατικού Δικαστηρίου στη σχετική υπόθεση.

Η θετική αυτή εξέλιξη, αποτελεί ακόμη μια απόδειξη πως η συστηματική και μεθοδική προσπάθεια, η τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία, οι συνεχείς επαφές με όλους τους εμπλεκομένους μπορούν να επιφέρουν αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, η άσκηση επιρροής σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, οδήγησε στην ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να αναβάλει την οποιαδήποτε συζήτηση για το Νέο Σύστημα Διορισίμων. Το όλο ζήτημα θα συζητηθεί εκ νέου στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας αφού απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα που προκύπτουν από τις εξελίξεις και με στόχο να εξευρεθεί ο τρόπος διασφάλισης των επηρεαζόμενων εκπαιδευτικών.

Ως Παράταξη συνεχίζουμε προσγειωμένα και με απόλυτη σοβαρότητα, χωρίς τυμπανοκρουσίες την πολυεπίπεδη προσπάθεια για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των έκτακτων συναδέλφων εκπαιδευτικών, που υπηρέτησαν και υπηρετούν επί σειρά ετών τα σχολεία ως Συμβασιούχοι ή/και Αντικαταστάτες.

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ πορεύεται και σε αυτό τον συνδικαλιστικό αγώνα με τις ίδιες διαχρονικές αρχές και αξίες, προς όφελος των παιδιών, των εκπαιδευτικών και γενικότερα της Εκπαίδευσης του τόπου».


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Μιχάλης Α. Πόλης
Mon May 08, 2017, 08:26:00
Μετά από συντονισμένες ενέργειες, οι οποίες πρέπει να πιστωθούν στο σύνολο της ΠΟΕΔ και όχι σε μια κίνηση, το ΥΠΠ απέσυρε την έφεση που δεν έπρεπε να την υποβάλει ευθύς εξ' αρχής αφού η αρχή του αορίστου χρόνου εφαρμόζεται σε κάθε τομέα της δημόσιας διοίκησης.
Αποδεικνύεται ότι η θέσπιση του Νέου Σχεδίου Διορισμών ήταν άνευ περιεχομένου στη Δημοτική Εκπαίδευση γιατί δεν υπάρχουν ούτε διορισμοί ούτε θέσεις τα προσεχή 7-8 χρόνια.

Μιχάλης Αλεξόπουλος
Sun May 07, 2017, 23:47:05
Η 9η Ιουλίου είναι μια ιστορική μέρα για την Εκπαίδευση. Η Βουλή ενέκρινε το Νομοσχέδιο για το Νέο Σύστημα Διορισμού. Έκλεισε ένα μεγάλο ζήτημα που συζητείται εδώ και πολλά χρόνια. Έγινε, όμως, ένα μικρό βήμα προς τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος (...) Το Υπουργείο Παιδείας έχει υποχρέωση να εγκύψει με τον ίδιο ζήλο και διάθεση και σε αυτά τα ζητήματα χωρίς άλλη καθυστέρηση". https://goo.gl/lGR6pr
Γι αυτο τι έχεις να πεις Μαρία Ιωάννου αντικαταστάτρια δημοτικής εκπαίδευσης;

ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
Sun May 07, 2017, 18:49:48
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
MIMSEPT
LEVENTIOS
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
MOECEE
Middlesex2016