KESJULY18

2017-04-08 10:22:37
ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: O «αυτοπυροβολισμός» της ΑΚΙΔΑ και ο διασυρμός του Κλάδου

ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: O «αυτοπυροβολισμός» της ΑΚΙΔΑ και ο διασυρμός του Κλάδου


Τα ηγετικά στελέχη της ΑΚΙΔΑ να απολογηθούν στο σύνολο των δάσκαλων ή να αποχωρήσουν

«Οι προσβολές σε βάρος της ΠΟΕΔ από μια παράταξη που συμμετέχει σε όλα τα σώματα της Οργάνωσης και δημοκρατικά, ψηφίζει και εκφράζει την άποψή της, ξεπερνούν κάθε όριο ηθικής και συνδικαλιστικής δεοντολογίας. Ο «αυτοπυροβολισμός» της ΑΚΙΔΑ διασύρει ολόκληρο τον Κλάδο και πλήττει το κύρος και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση  της η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία και προσθέτει:

«Η άρνηση της πλειοψηφίας των Παρατάξεων να «βολέψουν» στέλεχος της ΑΚΙΔΑ, στη θέση του Ειδικού Γραμματέα της ΠΟΕΔ, είναι ο πραγματικός λόγος αυτής της επίθεσης σε βάρος της Οργάνωσης. Ήθελαν με μια απλή ψηφοφορία να εξασφαλίσουν μια μόνιμη θέση στη Γραμματεία της ΠΟΕΔ.  Ίσως γιατί άρχισαν να λαμβάνουν τα μηνύματα ενόψει των εκλογών και έσπευσαν με ένα εύκολο (αλλά και παράτυπο, αντικαταστατικό και αντιδεοντολογικό τρόπο), να κλειδώσουν την παρουσία τους στην ηγεσία της ΠΟΕΔ.

Κατά την άποψή μας, τα ηγετικά στελέχη της ΑΚΙΔΑ έχουν δύο επιλογές. Πρώτον, να απολογηθούν στους συναδέλφους για την συμπεριφορά τους και να αναθεωρήσουν τη στάση τους. Δεύτερον, να αποχωρήσουν από μια Οργάνωση την οποία με τόσο υποτιμητικά λόγια προσέβαλαν.

Όσον αφορά επιστολές και άλλα επικοινωνιακά τεχνάσματα, είναι καλά να αντιληφθούν ότι ούτε τις εντυπώσεις μπορούν να κερδίσουν, ούτε μπορούν να πείσουν κανένα».    


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Μιχάλης Α. Πόλης
Sat April 08, 2017, 23:24:19
Αξιοκρατία κατά την ΠΟΕΔ είναι να προσλαμβάνεται ο 24 στις εξετάσεις και αντί να απολογηθούν κατηγορούν τους άλλους ότι προσβάλλουν την ΠΟΕΔ. Όπως είπε και ο Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ Goebels όσο μεγαλύτερο και επαναλαμβανόμενο το ψέμα τόσο πιο εύκολα θα γίνει πιστευτό! [ Ή με βάση την κυπριακή παροιμία: Όποιος δεν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του! ]
Εμείς λέμε: Αιδώς Αργείοι!

Μιχάλης Αλεξόπουλος
Sat April 08, 2017, 16:16:45
Αντι να τρίζει η άμαξα, τρίζει ο αμαξιλάτης. Τα γεγονοτα μιλούν από μόνα τους. Δυστυχώς η κομματική ασυδοσία που συνανταται καθημερινά στην πολιτική σκηνή, βάζει χέρι και στα ταμεία της Οργάνωσης.

1. Η Α.Κί.ΔΑ μετά την πλειοψηφική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔ, την Πέμπτη 6 Απριλίου, επιβεβαιώθηκε πλήρως για το προδιαγραφόμενο σκάνδαλο στο οποίο είχε αναφερθεί σε προηγούμενή της ανακοίνωση.

2. Τονίζουμε πως ο Ελεγκτικός Οίκος στον οποίο ανατέθηκε η διαδικασία, έκανε σωστά και αμερόληπτα την δουλειά του και παρέδωσε όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και των προσωπικών συνεντεύξεων, όπως και τις αντίστοιχες κατατάξεις των υποψηφίων.

3.Οι συνάδελφοι πρέπει να γνωρίζουν πως, η Γραμματεία με πλειοψηφία ΠΑΔΕΔ – ΔΗΚΙ, πρόκρινε τον 24ο από τους 26 σε κατάταξη εξετάσεων και τον 5ο σε τελική κατάταξη μετά τις συνεντεύξεις και στο τέλοςαυτοί που πρέπει να παραιτηθούν για το σκάνδαλο και ζητούν και τα ρέστα, τον μετέτρεψαν σε πρωταθλητή!!! Την ίδια ώρα, παράβλεψε τους δυο πρώτους που ομόφωνα είχαν καταταχθεί μετά τις γραπτές εξετάσεις και τις προσωπικές συνεντεύξεις.

4. Το επιστέγασμα των όσων συνέβησαν στο προαναφερθέν Διοικητικό Συμβούλιο, ήταν να προσφέρουν και μισθό πέραν των αποφάσεων του πρώτου ΔΣ της ΠΟΕΔ - που θα άρχιζε με €45000 και θα συνέχιζε με έναλογικόσυμβόλαιο - καιτελικά πρόσφεραν μισθό στην κλίμακα Α12 +2 και μάλιστα χωρίς αποκοπές που γίνονται σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και φτάνειμέχρι€70000!

Μαρίνα Γεωργίου
Sat April 08, 2017, 12:15:22
Σε μια δημοκρατία όλοι έχουν δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται. Το να ζητείται από κάποιον να αποχωρήσει από ένα σώμα, στο οποίο ανήκει μετά από την ψήφο του κόσμου, μου δίνεται η εντύπωση ότι απλά οι υπόλοιποι τον φοβούνται και προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να τον βγάλουν από τη μέση.

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
TEPAK-KENESTHESEIS
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
AIGAIA
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
OPAPCYPRUS
MOECEE
Middlesex2016

microsoft1718