Η ΔΗ.ΑΝ.Α. συγχαίρει και εύχεται καλή επιτυχία στον Χαμπιαούρη και ευχαριστεί τον Καδή


   Οι συνεργαζόμενες Κινήσεις, ΔΗΚΙ- Ανεξάρτητοι- Αγώνας (ΔΗ.ΑΝ.Α.)  με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τον νέο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη για τον διορισμό του και του εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

«Είμαστε βέβαιοι, ότι στα νέα καθήκοντα που έχει αναλάβει, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και πετυχημένη σταδιοδρομία του στον χώρο της εκπαίδευσης, θα αφήσει ανεξίτηλη την σφραγίδα της προσφοράς του, για ποιοτική αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου και των λειτουργών του.

Η ΔΗ.AN.A. θα συμπαρασταθεί και θα συνεργαστεί και με τον νέο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, μέσα από την ΠΟΕΔ και πάντοτε στα σωστά θεσμικά πλαίσια που της επιτρέπουν η νομοθεσία και οι κανονισμοί, για το καλό της παιδείας και του τόπου μας.

Την ίδια στιγμή, και παρά τις έντονες  κατά καιρούς διαφωνίες μας με τον αποχωρούντα υπουργό κ. Κώστα Καδή ως προς τον χειρισμό διαφόρων θεμάτων (Νέο Σχέδιο Διορισμών, αναγνώριση αορίστου υπηρεσίας, κτλ), του εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας που με τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά του άφησε το δικό του στίγμα στα εκπαιδευτικά δρόμενα της παιδείας και του πολιτισμού μας. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο νέο του πόστο που αναλαμβάνει




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










128