Γονείς Μέσης: Καλή επιτυχία στους τελειόφοιτους στις Παγκύπριες Εξετάσεις


Με ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης αναφέρει: 

"Τρίτη 9 Ιουνίου 2020… Για όλους για όλους εσάς τους τελειόφοιτους/τες μαθητές/μαθήτριες αρχίζει η κρίσιμη περίοδος  των Παγκύπριων Εξετάσεων. Ξεκινάτε την τελευταία, αλλά και σημαντικότερη μάχη σας ως μαθητές/μαθήτριες Μέσης Εκπαίδευσης. Μία μάχη που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα σας, ως ενήλικες πλέον.

Εσείς, οι φετινοί τελειόφοιτοι, είχατε την ατυχία να βρεθείτε στο μέσο μίας πρωτόγνωρης πανδημίας η οποία σας κράτησε μακριά από τα σχολεία σας και σημάδεψε την τελευταία σας χρονιά στο σχολείο. Από τις 10 Μαρτίου μέχρι τις 11 Μαΐου, δώσατε τον δικό σας προσωπικό αγώνα ενάντια σε έναν αόρατο εχθρό και βγήκατε όλοι νικητές.

Αύριο στα σχολεία σας θα δώσετε ακόμα μία μάχη που θα καθορίσει το μέλλον σας. Οι Παγκύπριες Εξετάσεις είναι το «νήμα» μίας δωδεκαετούς διαδρομής. Ωστόσο, οι εξετάσεις αυτές είναι μόνο μία δοκιμασία από τις πολλές που θα αντιμετωπίσετε στη ζωή σας. Είναι η αρχή ενός νέου ταξιδιού για μία Ιθάκη από τις πολλές που θα θελήσετε να φτάσετε.

Με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη να ξεκινήσετε τον δύσκολο αυτόν αγώνα. Δώστε όλη σας την ενέργεια για να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε. Κανένα βουνό δεν κατακτήθηκε εύκολα, κανένα «νήμα» δεν κόπηκε χωρίς ιδρώτα. Πιστεύουμε σε σας, πιστεύουμε στη δύναμή σας. Ως Οργανωμένοι Γονείς, θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Ευχόμαστε σε όλους εσάς τους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες κάθε επιτυχία στις εξετάσεις σας και ευόδωση των προσωπικών στόχων και επιδιώξεών σας. Ταυτόχρονα, εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας προς τις οικογένειες σας που αγωνιούν μαζί σας.

Ευχαριστούμε επίσης τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν το δικό τους αγώνα για τη σωστή προετοιμασία σας.

Καλή επιτυχία στις Παγκύπριες Εξετάσεις και στον δρόμο που επιλέξατε να ακολουθήσετε στο μέλλον".

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










870