Γονείς Δημοτικής προς Χαμπιαούρη: Η Συνομοσπονδία θα στηρίξει την προσπάθεια σας…


…Για αλλαγή του εκπαιδευτικού συστήματος αλλά και θα έχει συνεχή ανοικτό διάλογο μαζί σας

 «Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης με ανακοίνωσή της «χαιρετίζει τον διορισμό του νέου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη και του εύχεται κάθε καλό στο νέο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Η Συνομοσπονδία Δημοτικής Εκπαίδευσης θα συνεχίσει τον εποικοδομητικό διάλογο σε όλα τα θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, την ειδική εκπαίδευση αλλά και τα υπόλοιπα θέματα τα οποία έχουν κατατεθεί προεκλογικά.

Ο νέος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού προέρχεται από τις τάξεις της εκπαίδευσης και είναι γνώστης όλων των εκπαιδευτικών θεμάτων αλλά και των ανοικτών ζητημάτων που υπάρχουν.

Η ηγεσία της Συνομοσπονδίας Δημοτικής έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον νέο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες, το ενδιαφέρον αλλά και τις αμέτρητες ώρες που διέθετε για τα παιδιά μας.     

Υπουργέ η Συνομοσπονδία Δημοτικής θα στηρίξει την προσπάθεια σας για αλλαγή του εκπαιδευτικού συστήματος αλλά και θα έχει συνεχή ανοικτό διάλογο μαζί σας».

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










144