ΦΠΚ Πρωτοπορία ΑΞΙΚ: Τελικά ποιος βλέπει φαντάσματα;


Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και να πούμε πραγματικές αλήθειες. Είναι πασιφανές ότι η κυβερνώσα παράταξη της Προοδευτικής μέσα στο πανικό της, εκδίδει ανακοινώσεις, οι οποίες απλώς την εκθέτουν στους φοιτητές. Πρέπει να καταστεί σαφές ότι δεν μπορεί κανένας να εμπαίζει το φοιτητικό κίνημα της Φ.ΕΝ.Α.Ξ.Ι.Κ. Οι φοιτητές έχουν κρίση και μπορούν να δουν ξεκάθαρα ποιος πραγματικά τους εκπροσωπεί και ποιος είναι δίπλα τους.

Λένε ότι ήμασταν απόντες από τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών. ΨΕΜΑ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι όλα τα στελέχη της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία ήταν καθημερινά στις εγγραφές από τις 07:30 το πρωί προσφέροντας βοήθεια στους συμφοιτητές μας ενώ για εσάς βρισκόταν εκεί μόνο ένα έμμισθο στέλεχος. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;

Λένε πως ήμασταν απόντες στην παράδοση των στολών στους συμφοιτητές μας. ΨΕΜΑ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι στέλεχος της Προοδευτικής δεσμεύτηκε μπροστά από όλη την Φ.ΕΝ.Α.Ξ.Ι.Κ., τα στελέχη της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας και αποφοίτους του Α.Ξ.Ι.Κ ότι θα ενημέρωνε τηλεφωνικός 2 συγκεκριμένα στελέχη της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία για το πότε θα ήταν η παράδοση και αν χρειαζόταν βοήθεια. ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!! Καμία απολύτως ενημέρωση δεν έγινε.
Πως θα κερδίσετε μετά τις εντυπώσεις αν στην παράδοση βρίσκονται και στελέχη της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας;

Λένε ότι ήμασταν απόντες όταν οι φοιτητές ήθελαν εξοπλισμό ΨΕΜΑ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι από τον περασμένο Ιούνιο παρακαλούσαμε τους εκπροσώπους της Προοδευτικής στη Φ.ΕΝ.Α.Ξ.Ι.Κ. να συγκαλέσουν συνεδρία της Φοιτητικής Ένωσης για να συζητηθεί το θέμα αυτό, αλλά με μοναδική δικαιολογία το «δεν μπορούμε» κάλεσαν συνεδρία στις 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΝΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΣ
Η στάση σας δεν μας ξενίζει καθόλου. Το είχαν δηλώσει άλλωστε στη Γενική Συνέλευση της Φοιτητικής Ένωσης ότι σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι καρέκλες παρά οι διεκδικήσεις που αφορούν το πτυχίο μας. Όταν εσείς προβληματίζεστε πιο χρώμα είναι καλύτερο για να βάψετε την καφετέρια του Α.Ξ.Ι.Κ
ΕΜΕΙΣ κάνουμε ενέργειες για αναβάθμιση του τίτλου σπουδών μας από δίπλωμα σε πτυχίο, για να αναβαθμίσουμε τους χώρους που διεξάγονται τα μαθήματα μας, για να έχουμε περισσότερο εξοπλισμό στους χώρους των εργαστηρίων μας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










167