Επικήδειος για τον Κυριάκο Παπαβασιλείου


Αγαπητέ μου φίλε Κυριάκο,

Η οικογένεια της Β΄ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού «Γρηγόρης Αυξεντίου», το τελευταίο κάστρο που υπηρέτησες, βρίσκεται εδώ για να σου απευθύνει τον ύστατο αποχαιρετισμό στο μακρινό σου ταξίδι προς την αιωνιότητα. 

Η διαδρομή σου μέσα από τη σχολή μας σημάδεψε ανεξίτηλα κάθε ανθρώπινη ψυχή που είχε την τύχη να σε γνωρίσει. Μοιραστήκαμε χαρές, στενοχώριες, αγωνίες, άγχη, γέλια, πειράγματα, επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, μα πάνω απ’ όλα μοιραστήκαμε Αγάπη.

Προσωπικότητες σαν εσένα όμως, είναι μοναδικές στον χώρο, φίλε Κυριάκο. Αυτά που μας έδωσες με την παρουσία σου και την προσφορά σου, ήταν μοναδικά.  Είχες το χάρισμα να αγγίζεις τις ψυχές των ανθρώπων και να κάνεις όλους να αισθάνονται υπέροχα όταν βρίσκονταν κοντά σου. Η απαράμιλλη διάθεσή σου να εξυπηρετήσεις τους πάντες, η διάχυτη καλοσύνη που σε διέκρινε, αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την οικογένειά σου, τους φίλους και τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο.

Το πέρασμά σου από τον κόσμο της Εκπαίδευσης αποτελεί σταθμό στην ιστορία της μεγάλης οικογένειας των εκπαιδευτικών.  Σε όποια βαθμίδα και να βρισκόσουν, την υπηρέτησες με ευλάβεια στην οποία τόσο πολύ πίστευες.

Ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ πλανιέται στις καρδιές μας και μας βγάζει μια απέραντη θλίψη, ένα πόνο, μια απελπισία, ένα θυμό. Και όμως, ο καθορισμός της μοίρας μας και κυρίως φυσικά ο θάνατος είναι πάνω από την ανθρώπινη δύναμη και έξω από την ανθρώπινη επιθυμία.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη.

Καλόν Παράδεισο Κυριάκο και καλή αντάμωση.

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Διευθυντής

Β΄ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού «Γρηγόρης Αυξεντίου»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










148