Εκπαιδευτικό Συνέδριο Α.Κί.ΔΑ: «Ενημέρωση - ανοικτός διάλογος για ένα νέο σχέδιο αξιολόγησης»


Η Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών (Α.Κί.ΔΑ) διοργανώνει Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα: «Ενημέρωση - ανοικτός διάλογος για ένα νέο σχέδιο αξιολόγησης».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη , 23/2/2017, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των Κεντρικών Γραφείων της ΠΟΕΔ και θα αρχίσει στις 17:30.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση των συναδέλφων για το πιο πάνω σοβαρό θέμα που τους αφορά άμεσα και η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών γι' αυτό. 

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν από τον Δρα Πέτρο Πασιαρδή, καθηγητή του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, οι απόψεις του για ένα νέο κανονισμό αξιολόγησης.

Θα παρουσιαστεί επίσης το "νέο σχέδιο αξιολόγησης" που κατέθεσε πρόσφατα το ΥΠΠ, από τον Απόστολο Αποστολίδη, Γ. Γραμματέα της ΠΟΕΔ και μέλος του ΔΣ της ΑΚΙΔΑ. 

Τέλος θα παρουσιαστούν οι βασικές θέσεις και προβληματισμοί της Α.ΚΙ.ΔΑ για το θέμα, καθώς επίσης και οι απόψεις των συναδέλφων όπως θα αποτυπωθούν στα αποτελέσματα του σχετικού ερωτηματολόγιου της ΑΚΙΔΑ, από τον Χάρη Χαραλαμπους, Β.Γ. Οργανωτικό της ΠΟΕΔ και πρόεδρο της Α.Κι.ΔΑ.

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε και να το συμπληρώσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://goo.gl/NzQaLd

 

Eγγραφές για συμμετοχή  στο Συνέδριο στο:  https://goo.gl/Jldcfh

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










117