Εκδήλωση «Κερύνεια, Αθλητισμός και Πολιτισμός»


 Η Επαρχιακή Επιτροπή Ολυμπιακής Γυμναστικής Κερύνειας «Πενταδάκτυλος»,με την ευκαιρία της λήξης της Αθλητικής χρονιάς 2017-2018, οργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Κερύνεια, Αθλητισμός και Πολιτισμός» στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης», τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018.

 Για την προσφορά τους στον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Κοινωνία, τιμήθηκαν η Δήμαρχος Κερύνειας Ρήτα Κωμοδίκη, ο Γενικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Ιδρύματος Μακαρίου Γ΄ Ανδρέας Φυλακτού, η φιλόλογος΄Αννα Νεοφύτου, ο εικαστικός Ανδρέας Λαδόμματος και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνος Μιχαηλίδης.

 Τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Κερύνεια, Αθλητισμός, Πολιτισμός, Επιστροφή» από το Μητροπολίτη Κερύνειας Χρυσόστομο και τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κλεάνθη Γεωργιάδη. Οι φωτογραφίες κοσμούν τον χώρο του Πολυπροπονητηρίου για να θυμίζουν την αγαπημένη πόλη της Κερύνειας.

 Αθλητές και Αθλήτριες της Ενόργανης Γυμναστικής εντυπωσίασαν με την άψογη εκτέλεση αθλητικών επιδείξεων υψηλής τεχνικής.

 Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιώργος Θεοφίλου και ο εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Γιάννης Οικονομίδης.

 Την εκδήλωσε έθεσε υπό την αιγίδα του ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Χαμπιαούρης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










118