Συνέδριο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης


Διευθυντές/Διευθύντριες
Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και
Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Ιδιωτικών Σχολείων

Θέμα: Συνέδριο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι το 2ο Συνέδριο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης στην Κύπρο, με θέμα “Entrepreneurship Education: Developing Entrepreneurial Skills”, έχει επαναπρογραμματιστεί για την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024. Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και τον θεσμικό συνεργάτη του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), Junior Achievement Κύπρου και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 8:00 – 13:30, στο αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων. Μέσα από τις κεντρικές εισηγήσεις και τα εργαστήρια, οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την αξία της επιχειρηματικής εκπαίδευσης και την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου επισυνάπτεται.

Παρακαλείστε όπως ενημερώσετε τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας και παραχωρήσετε έγκριση σε έναν/μία εκπαιδευτικό, ώστε να παρακολουθήσει τις εργασίες του Συνεδρίου. Νοείται ότι θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες διευθετήσεις, ώστε να μην επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία του ωρολογίου προγράμματος.

Για εγγραφή στο Συνέδριο, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής επιλέγοντας ΕΔΩ μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2024. Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο ακυρωθέν Συνέδριο του Οκτωβρίου, θα πρέπει να συμπληρώσουν εκ νέου τη δήλωση συμμετοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δρ Μάριος Στυλιανίδης Διευθυντής
Δημοτικής Εκπαίδευσης

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης Διευθυντής
Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Δρ Έλενα Χατζηκακού
Αναπλ. Διευθύντρια
Παιδαγωγικού Ινστιτούτου

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










486