To Λύκειο Βεργίνας στον Πάνδημο Εορτασμό για τις εθνικές επετείους 25ης Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου 1955


Το Λύκειο Βεργίνας, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, συμμετείχε στον  Πάνδημο Εορτασμό του Δήμου Λάρνακας, για τις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο «Γεώργιος Λυκούργος».

Ομάδα μαθητών και μαθητριών του Λυκείου μας, με την καθοδήγηση και υποστήριξη των υπεύθυνων καθηγητριών τους, ζωντάνεψαν στη σκηνή του θεάτρου καθοριστικές στιγμές της ιστορίας του σύγχρονου ελληνισμού μέσα από αφηγηματικά κείμενα, ποιήματα και θεατρικό δρώμενο. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας αφιέρωσαν, αφειδώς, μεγάλο μέρος από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους και με ενθουσιασμό και ζήλο εργάστηκαν για τον σκοπό της εκδήλωσης, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτά τα παιδιά, που με σεβασμό τίμησαν τις εθνικές μας επετείους και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκομένους, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στους ήρωες πρόγονούς μας. Η συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη του ότι τα σπουδαιότερα μαθήματα παραδίδονται έξω από τις σχολικές αίθουσες.

Στον Πάνδημο Εορτασμό συμμετείχαν οι μαθητές/μαθήτριες: Χατζηκώστας Κωνσταντίνος Β31, Παναγή Παντελίτσα Β32, Βαρνάβα Βίκτωρας Α22, Αντωνίου Αντώνης Α31, Βασιλείου Μαρία Γ31, Ευθυμίου Νικόλας Α42, Δημητρίου Χριστοθέα Γ51, Κυριάκου Έλενα Α22, Παύλου Μαριλένα Α11 και Χριστοδούλου Ανδριανή Α22.

Τους/τις μαθητές/τριες συνόδευσαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες των εκδηλώσεων του Σχολείου μας, φιλόλογοι, Ηλιάνα Ηλία, Βάσω Γεωργίου και Μαρία Κωνσταντίνου.

 Από τη Διεύθυνση του Λυκείου Βεργίνας




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










947