Δημοτικό Έμπας: Δύο πρωτιές στον Πανελ. Διαγωνισμό «Κύπρος - Ελλάδα - Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες


Δύο πρώτα βραβεία για το Δημοτικό Σχολείο Έμπας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό "Κύπρος - Ελλάδα Ομογένεια:  Εκπαιδευτικές Γέφυρες" Στην κατηγορία  τραγούδι και σποτάκι!

Οι δημιουργίες αποτελούν σύμπραξη του Δημοτικού Σχολείου Έμπας με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων "Βασίλης Μελάς" υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Νίκου Σουτόπουλου, Γιώργου Κυριακόπουλου και Μαρίνας Ματθαίου!!

Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού και το μικρό φιλμάκι που είναι βασισμένο στο τραγούδι ζωντανεύουν "Οι φωνές του τόπου μας"...όπως λέει και ο τίτλος του τραγουδιού...αυτές οι φωνές όσων θυσιάστηκαν για την αγάπη αυτού του τόπου....Κύπρου και  Ελλάδας!

Αυτές οι φωνές είναι το κληροδότημα των προγόνων μας που πρέπει να μας συντροφεύει σε κάθε μας βήμα ώστε να έχουμε κατά νου ότι ο τόπος μας ζει μέσω εμάς και  στο χέρι μας είναι να τον κρατάμε ζωντανό και πότε να μην τον ξεπουλήσουμε...γιατί κάθε πέτρα,κάθε βουνό, κάθε δέντρο...το αγαπάμε!

Μπράβο στα παιδιά της Ε1 τάξης και σε  παιδιά της Στ 1 τάξης του Δημοτικού Έμπας που συμμετείχαν στο τραγούδι και στο σποτάκι!

Στη νέα γενιά στηρίζουμε τις ελπίδες μας.

Χριστιάνα Φιλιππίδου
Β. Διευθύντρια
Δημοτικό Σχολείο Έμπας




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










941