Το CTL Eurocollege εταίρος σε έργα που υποστηρίζονται από την Ε.Ε στο πρόγραμμα Erasmus+


Το CTL Eurocollege συνεργάζεται ως εταίρος σε διάφορα έργα που υποστηρίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +:

- Επαγγελματική κατάρτιση φορέων εκμετάλλευσης για βιώσιμο τουρισμό: Προωθεί τη γνώση των αρχών της αειφορίας που εφαρμόζονται στους τομείς του τουρισμού μεταξύ των φορέων εκμετάλλευσης και των υπευθύνων λήψης αποφάσεων, καθώς και την αυξανόμενη σημασία της σε σχέση με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Μοιράζεται καλές πρακτικές βιώσιμου τουρισμού με τη δημιουργία δικτύου της ΕΕ από επιχειρηματίες, διευθυντές, συμβούλους και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που θα στηρίξουν τις τουριστικές επιχειρήσεις και θα ενισχύσουν τα οφέλη των κοινών πρωτοβουλιών. Προβλέπει στην αναβάθμιση των τουριστικών επιχειρήσεων και παροχή σε αυτές την δυνατότητας να εφαρμόσουν νέα και βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα, τα οποία κινούνται προς την κατεύθυνση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και της οικολογικής συμβατότητας. Προώθηση της ευαισθητοποίησης των τουριστών σχετικά με τη βιωσιμότητα και τον σεβασμό του περιβάλλοντος και της περιοχής.

Εταίροι του έργου είναι: (Ιταλία), VARH (Βουλγαρία), CTL Eurocollege (Κύπρος), Up2you (Ιταλία).

- FuTour: Μετασχηματισμός για τον μελλοντικό ψηφιακό κόσμο της μάθησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση των παρόχων εκπαίδευσης του τουριστικού κλάδου, στην αύξηση των γνώσεων και των ικανοτήτων των εκπαιδευομένων του τομέα, στην αντιμετώπιση των αναγκών τους καθώς και στην αύξηση των ευκαιριών απασχόλησής τους και στις 5 συμμετέχουσες χώρες, εξοπλίζοντάς τους με τις τελευταίες ενημερώσεις, πρακτικές, μεθόδους και εργαλεία, προκειμένου να αναπτύξουν με ασφάλεια την επαγγελματική τους πορεία.

Εταίροι του έργου: Gewerkstatt(Γερμανία), Ctl Eurocollege (Κύπρος), ASSERTED KNOWLEDGE (Ελλάδα), Zespol Szkol Morskich w Darlowie (Πολωνία), CFPCEMON (Ιταλία). Περισσότερες πληροφορίες: http://www.futour.erasmusplus.website/about

- ECOHOL: Εξοπλίζει τους νέους επαγγελματίες του τουρισμού με νέα εργαλεία και δεξιότητες όσον αφορά τις οικολογικές πρακτικές και αναπτύσσει νέες πρακτικές βιώσιμου τουρισμού. Το έργο αυτό θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023.

Εταίροι του έργου: La LABA (Γαλλία), Connect Your City (Βέλγιο), Innovation International du Sud (Ισπανία), CTL Eurocollege (Κύπρος), Halage (Γαλλία).

Το CTL Eurocollege ολοκλήρωσε τη συνεργασία του ως εταίρος στο κάτω έργο, το οποίο υποστηρίχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος CERV:

- 4IncluDE: Δημιούργησε ένα δίκτυο χωρίς αποκλεισμούς, με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών σχετικά με την ένταξη και την κοινωνική ενσωμάτωση αλλοδαπών πολιτών. Το δίκτυο θα λειτουργήσει ως φόρουμ για την ανταλλαγή δράσεων που αποσκοπούν στη δημιουργία ανεξαρτησίας, ενεργού συμμετοχής στην επικράτεια και ενδυνάμωσης μιας ομάδας κατοίκων που συχνά παραποιείται και στιγματίζεται ως αρνητική παρουσία. Το έργο θα αναδείξει και θα προσπαθήσει να δώσει προβολή σε εμπειρίες ένταξης, εμπλοκής των πολιτών και δημιουργίας ισότητας. Τα θέματα που θα εξεταστούν στο έργο θα είναι: η καταπολέμηση του ρατσισμού, των διακρίσεων και της ρητορικής μίσους, η ένταξη των μειονοτήτων και των δικαιωμάτων τους στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού δικαίου και της ευρωπαϊκής πρακτικής, οι κοινωνικές επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί ως μέσο ένταξης, η ένταξη μέσω φυσικών δραστηριοτήτων και άτυπων περιβαλλόντων, η καινοτομία στις ψηφιακές και επιχειρηματικές δεξιότητες ως δυνητικό μέσο ένταξης, οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες και η πολυπολιτισμικότητα.

Εταίροι του έργου: DICA ONLUS (Ιταλία), Δήμος Μέσα Γειτονιάς και CTL Eurocollege (Κύπρος), FTZ Community (Μάλτα), Dimos Agia (Ελλάδα), PasosSolidarios (Ισπανία), KEAN (Ελλάδα), GRIBU BUT (Λετονία).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










5887