Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του Κολεγίου CDA


H Τελετή Αποφοίτησης του Κολεγίου CDA Παγκύπρια για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022 – 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία 4 Ιουλίου 2023 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου στη Λευκωσία. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Κολεγίου κ. Αθανάσιος Χριστοφόρου επεσήμανε ότι φέτος το Κολέγιο CDA συμπληρώνει 47 χρόνια προσφοράς στην κυπριακή εκπαίδευση με 4 Παραρτήματα Παγκύπρια και 48 αξιολογημένα προγράμματα σπουδών. Παράλληλα συνεχάρη θερμά όλους τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Σε χαιρετισμό του ο  Ανώτερος Λειτουργός Εκπαίδευσης στο Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Γιάννης Κασουλίδης συνεχάρη το Κολέγιο για την εθελοντική του δράση και το ανθρώπινο πρόσωπο προς την κοινωνία κι ευχήθηκε στους αποφοίτους κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους πορεία.  Εκπρόσωποι των φοιτητών αποχαιρέτησαν τη φοιτητική ζωή κι ευχαρίστησαν το Ακαδημαϊκό και το Διοικητικό προσωπικό για τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκόμισαν.

Για τη σημαντική του προσφορά στην παιδεία τιμήθηκε μετά θάνατον ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου Δρ Παντελής Ιωάννου, ο οποίος έφυγε πρόωρα τον Δεκέμβριο 2022 μετά από προβλήματα υγείας. Το Συμβούλιο του Κολεγίου τίμησε επίσης τους φοιτητές με τη μεγαλύτερη εθελοντική συμμετοχή σε δράσεις στη διάρκεια των σπουδών τους. Επίσης δόθηκαν τρεις υποτροφίες σε συνεχιζόμενους φοιτητές εις μνήμην της Αθανασίας Χριστοφόρου, ιδρυτικού στελέχους του Κολεγίου.

Ακολούθησαν βραβεύσεις και δωροθετήσεις και η απονομή τίτλων σπουδών στους απόφοιτους των προγραμμάτων της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακού και Πτυχίου, του Μεταπτυχιακού στη Διαχείριση του Στρες και Ευεξία στην Προαγωγή Υγείας, του Πτυχίου Διοίκησης Αστυνομίας, του Πτυχίου και Διπλώματος Τουριστικών, του Πτυχίου Αισθητικής, του Ανώτερου Διπλώματος  Κομμωτικής,  των Γραμματειακών Σπουδών (1, 2 & 3 έτους), του Πιστοποιητικού Make up & Nail Artist και του Πιστοποιητικού Βοηθού Φροντιστή Υγείας.

Φέτος στα Κολέγια CDA Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου φοίτησαν 1957 φοιτητές Κύπριοι και Ξένοι και αποφοίτησαν 305 φοιτητές.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1532