Βαλεντίνα Σαλτέ: Ο Γενικός Ελεγκτής υπερβαίνει και πάλι τα εσκαμμένα...


Αναφορικά με τη νέα επιστολή του Γενικού Ελεγκτή προς τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού για τις ώρες εργασίας και τους μισθούς των Καθηγητών, η Γενική Γραμματέας της ΟΕΛΜΕΚ κα Βαλεντίνα Σαλτέ δήλωσε στο Paideia – News τα εξής:

«Για άλλη μια φορά ο Γενικός Ελεγκτής υπερβαίνει τα εσκαμμένα επιχειρώντας να πλήξει τους Καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης και εμμέσως πλην σαφώς το δημόσιο σχολείο, δίνοντας στη δημοσιότητα παραπλανητικά στοιχεία σε σχέση με το χρόνο εργασίας και τη μισθοδοσία των Καθηγητών. Ο Γενικός Ελεγκτής επιμένει να συγχέει τον διδακτικό με τον εργασιακό χρόνο των Καθηγητών, υποβαθμίζοντας το πολυσχιδές έργο και την προσφορά τους, πλήττοντας ουσιαστικά με όσα διατείνεται την παιδεία του τόπου μας.

Η δημοσιοποίηση εκ μέρους του της επιστολής του ταυτόχρονα με την αποστολή της προς τον καθ' ύλην αρμόδιο Υπουργό γεννά σοβαρά ερωτήματα περί των κινήτρων αυτής της τακτικής.

Η ΟΕΛΜΕΚ προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να σταματήσει ο διασυρμός των μελών της εκ μέρους του Γενικού Ελεγκτή, αλλά και για να προστατεύσει το δημόσιο σχολείο και τους Εκπαιδευτικούς από το ενδεχόμενο υιοθέτησης των αντιπαιδαγωγικών του εισηγήσεων και απαιτήσεων».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










120