Αποτελέσματα 7ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής


H Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Γυμνασίου ανακοινώνει τα αποτελέσματα της τελικής φάσης που διοργανώθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και συγχαίρει θερμά όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά τους νικητές.

Οι μαθητές έχουν ενημερωθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την έκδοση των αποτελεσμάτων και μπορούν να μπουν στο λογαριασμό τους για να δουν τα ατομικά τους αποτελέσματα. Σε κατοπινό στάδιο οι μαθητές θα ενημερωθούν επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ημερομηνία και το χώρο της τελετής βράβευσης, Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://www.bebras.org.cy και

καλούνται οι μαθητές να την επισκέπτονται τις επόμενες μερικές βδομάδες για το σκοπό αυτό.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 603 μαθητές και μαθήτριες από πολλά σχολεία της Κύπρου, δημόσια και ιδιωτικά. Στην τελική φάση προκρίθηκαν 156 μαθητές από τους οποίους οι 142   προσήλθαν σε εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλες τις πόλεις και συμμετείχανστο διαγωνισμό υπό την επιτήρηση καθηγητών πληροφορικής.

Ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Γυμνασίου διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (CYPRUS COMPUTER SOCIETY)  και το Σύνδεσμο Καθηγητών Πληροφορικής (ΣΥ.ΚΑ.Π) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και χορηγό τη CYTA.Σκοπός του διαγωνισμού είναι ο εντοπισμός των ταλαντούχων μαθητών που με την κατάλληλη εκπαίδευση θα προετοιμαστούν για μελλοντική συμμετοχή στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής.

Τα αποτελέσματα στο πιο κάτω έγγραφο:




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










139