Δημόσια Τηλεδιάλεξη: «Μέθοδοι και Εργαλεία της Ερευνητικής Δημοσιογραφίας»


Η ερευνητική δημοσιογραφία και οι κανόνες της είναι το θέμα της ανοικτής/δημόσιας τηλεδιάλεξης της επαγγελματία δημοσιογράφου Νικολίας Αποστόλου, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, στις 17.30 μ.μ. Τη διάλεξη με τίτλο «Μέθοδοι και Εργαλεία της Ερευνητικής Δημοσιογραφίας» διοργανώνει το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» τουΑνοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) και θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο:https://tinyurl.com/322arbb5

Η ερευνητική δημοσιογραφία διέπεται από τους δικούς της κανόνες και τις δικές της μεθόδους προσέγγισης και εργασίας. Πρόκειται για ένα γνωστικό αντικείμενο που διδάσκεται στη θεματική Ενότητα ΕΝΔ524 «Οι Προκλήσεις της Νέας Δημοσιογραφίας» στο Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Νέας Δημοσιογραφίας του ΑΠΚΥ.

H Νικολία Αποστόλου εργάζεται στα Μέσα τα τελευταία 19 χρόνια. Τα τελευταία 13 χρόνια είναι ανταποκρίτρια διεθνών Μέσων, όπως BBC, Associated Press, AlJazeera, New York Times και άλλα. Αρθρογραφεί, κάνει ντοκιμαντέρ και βίντεο και συμμετέχει σε διασυνοριακές έρευνες. Ακόμη, είναι διευθύντρια του Resource Center του Διεθνούς Δικτύου Δημοσιογράφων Ερευνητικής Δημοσιογραφίας (GIJN). Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος του Journalism School του Πανεπιστημίου Columbia.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2951