Άννα Φιλίππου: Πάντα μου άρεσε το διάβασμα, ποτέ δεν το θεώρησα αγγαρεία


Χαρούμενη όσο ποτέ άλλοτε ήταν η Άννα Φιλίππου του Ανδρέα και της Παναγιώτας. Έκτη ανάμεσα στους δέκα πρωτεύσαντες και η συγκίνηση της είναι  πολύ μεγάλη. Αποφοίτησε από το Λύκειο Έμπας με γενικό βαθμό 19. 11/12 και εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής  του Πανεπιστημίου Κύπρου με γενικό βαθμό κατάταξης/πρόσβασης 19.73469.

Μιλώντας στο Paideia-Νews η Άννα είπε πως από τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων κατάλαβε ότι βρισκόταν ανάμεσα στους πρώτους. Ωστόσο η ανακοίνωση τους για την ίδια ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. «Πάντα μου άρεσε το διάβασμα και ποτέ δεν το θεώρησα αγγαρεία. Και τα προηγούμενα χρόνια διάβαζα πάντα συστηματικά  και με σωστό πρόγραμμα χωρίς να αφήνω πίσω κενά. Φέτος στόχος μου ήταν οι Παγκύπριες Εξετάσεις. Είχα τις σωστές βάσεις και με λίγο περισσότερο διάβασμα, με τη βοήθεια του σχολείου και  με τα φροντιστήρια που παρακολουθούσα, τα κατάφερα».

 Η Άννα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς της για την υπομονή, την κατανόηση και τη στήριξή τους, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο.

Ευχαρίστησε όμως και τους καθηγητές της για τις γνώσεις που της πρόσφεραν, την ενθάρρυνση και την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ωστόσο η Άννα μελετά το ενδεχόμενο κατά πόσο θα κρατήσει τη θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή αν θα επιλέξει κάποιο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










577