Προκήρυξη συμπλ. διαγωνισμού για Αγορά Υπηρεσιών από Κλινικούς και Συμβουλευτικούς Ψυχολόγους


Στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Δράσεις Σχολικής και Κοινωνικής Ένταξης+ (ΔΡΑ.Σ.Ε.+)» (Αρ. Διαγωνισμού ΕΚΤ 26/23)

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (Υ.Π.Α.Ν.) διενεργεί συμπληρωματικό διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία, για «Αγορά Υπηρεσιών από Κλινικούς και Συμβουλευτικούς Ψυχολόγους» στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Δράσεις Σχολικής και Κοινωνικής Ένταξης+ (ΔΡΑ.Σ.Ε.+)».

Κριτήριο ανάθεσης θα είναι η σειρά κατάταξης στα μητρώα που θα δημιουργηθούν, με βάση τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στα έγγραφα του διαγωνισμού. Η Αγορά Υπηρεσιών από Κλινικούς και Συμβουλευτικούς Ψυχολόγους, αφορά στο σχολικό έτος 2023-24, με δικαίωμα να χρησιμοποιηθούν τα τελικά μητρώα που θα δημιουργηθούν από τον παρόντα διαγωνισμό για ανάθεση συμβάσεων με την ίδια διαδικασία και για τη σχολική χρονιά 2024-25.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 14:00 σε κλειστό φάκελο με εκτυπωμένη την αίτηση συνοδευόμενη από αντίγραφα των απαραίτητων πιστοποιητικών/δικαιολογητικών που απαιτούνται για επιβεβαίωση των στοιχείων της αίτησης, στο ειδικό κιβώτιο προσφορών της Αναθέτουσας Αρχής που βρίσκεται στο Ισόγειο του ΚΤΗΡΙΟΥ Β των Κεντρικών Γραφείων του Υ.Π.Α.Ν., στη διεύθυνση Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 1434 Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην Κεντρική Συντονιστική Ομάδα ΔΡΑ.Σ.Ε.+, του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: drase@schools.ac.cyέως 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 14:00. Όλες οι σχετικές απαντήσεις θα αναρτηθούν υπό μορφή ανακοίνωσης μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2023.

Έγγραφα Διαγωνισμού




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










814