Κρούσμα σε εκπαιδευτικό από διαδικασίες ιχνηλάτησης, τα σχολεία του απολυμάνθηκαν


Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι μέσα από διαδικασίες ιχνηλάτησης οι οποίες εφαρμόζονται από τις Ιατρικές Υπηρεσίες υπήρξε θετικό αποτέλεσμα για ένα εκπαιδευτικό. Τα δύο σχολεία στα οποία διδάσκει ο εν λόγω εκπαιδευτικός έχουν τύχει πλήρους απολύμανσης από χτες και λειτουργούν κανονικά. Οι μαθητές και οι μαθήτριες, όπως και οι γονείς και κηδεμόνες στα δύο αυτά γυμνάσια, έχουν ενημερωθεί και η λειτουργία των σχολείων συνεχίστηκε ομαλά σήμερα.

Για λόγους πρόληψης  και παρά το γεγονός ότι στις αίθουσες διδασκαλίας τηρούνταν τα πρωτόκολλα, με χρήση μάσκας προσώπου, οι μαθητές και οι μαθήτριες των δύο τάξεων στις οποίες δίδασκε ο εκπαιδευτικός, θα παραμείνουν σε κατ΄ οίκον περιορισμό για δύο εβδομάδες.

Για το διάστημα αυτό οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρακολουθούν τα μαθήματα εξ αποστάσεως, μέσω του συστήματος τηλε-εκπαίδευσης που ενεργοποιείται και στα δύο αυτά σχολεία από την ερχόμενη Δευτέρα. Έχουν ήδη γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις και προεργασίες στα δύο σχολεία που είναι έτοιμα να υποστηρίξουν τους μαθητές στο σπίτι.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1310