3ο Παγκύπριο βραβείο για το Γυμνάσιο Λύκειο Ολύμπιον στον Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας


 Η διεύθυνση της του Γυμνασίου Λυκείου «Ολύμπιον» ανακοινώνει ότι:

 «Η εφημερίδα του σχολείου μας «Μαθητική Φωνή» εξασφάλισε το 3ο Παγκύπριο Βραβείο στον 10ο Παγκύπριο  Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία µε τον ∆ηµοσιογραφικό Οργανισµό «Ο Φιλελεύθερος».

Η δημοσιογραφική ομάδα του σχολείου τιμώντας την παράδοση, αφού και πέρσι διακρίθηκε με έπαινο στον εν λόγω διαγωνισμό, παρουσίασε μια άρτια έκδοση ποικίλης θεματολογίας που κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής. Μαθητές και καθηγητές εργάστηκαν με ζήλο και μεράκι δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Προσφυγικό, εθνικισμός, Κυπριακό πρόβλημα, αλλαγές στην εκπαίδευση, περιβάλλον, είναι μόνο μερικά από τα θέματα της «Μαθητικής Ματιάς».

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη συντακτική ομάδα των μαθητών, Αντριάνα Μάτση  Ε’1, Νικόλ Ηροδότου Ε’2, Ορθοδοξία Μεσαρίτου Ε’2, Θεοφάνη Παπαδόπουλο  Ε’2, Μαρία Αντρέου Ε’1, Γιώργο Χατζούδη  Δ’2, Άντρη Μιχαηλίδου Γ’1,  Νικολέτα Κυρίλλου Β’4, Χάρις Αντριάνα Τζιούρρου  Β’3,Μάριο Σολωμού Στ’2, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες μαθητές για τη δουλειά, την αγάπη και το κέφι που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ετοιμασίας της έκδοσης. Συγχαίρουμε επίσης τις υπεύθυνες καθηγήτριες Κατερίνα Νεοφύτου, Μαρία Μουρούτη, Παναγιώτα Πελεκάνου, Δημήτρη Μωυσέως, Διαμάντω Ζίζιρου και Μύρια Τσιβιτανίδου για την καθοδήγηση των παιδιών και την όλη συνεισφορά τους.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου».

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










381