KES College: Τελετή βράβευσης στις εξετάσεις του Royal Society for Public Health


Για άλλη μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 στο KES College η τελετή απονομής βραβείων στους φοιτητές και τους επαγγελματίες που πέτυχαν στις εξετάσεις του παγκοσμίου φήμης οργανισμού της Βασιλικής Εταιρείας για την Προώθηση της Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο - RSPH (Royal Society for Public Health).

Το KES College, κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου που έτυχε,  εξασφάλισε από τον οργανισμό RSPH την έγκριση να παραδίδει συγκεκριμένα μαθήματα και να λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο αναφορικά με τα πιο κάτω ειδικά θέματα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τιμή προς το Κολλέγιο και συνάμα, τρανή απόδειξη των υψηλού επιπέδου εργασιών που επιτελεί.

Κατά τον φετινό Μάρτιο 2024, παρακάθησαν στις πιο κάτω εξετάσεις 37 άτομα, φοιτητές και επαγγελματίες:

1] Level 2 Αward in Food Safety in Catering

2] Foundation Certificate in HACCP

3] Level 2 Award in Health & Safety in the Workplace

4] Level 3 Award in Supervising Food Safety in Catering

Το ποσοστό επιτυχίας ήταν απόλυτο, 100%. Αυτό αντικατοπτρίζει έμπρακτα την ποιοτική εκπαίδευση και τη σκληρή δουλειά που γίνεται από το διδακτικό προσωπικό του  KES College αλλά και τους φοιτητές του.

Ιδιαίτερα, αξίζει να επισημανθεί η εξέταση Level 3 award in Supervising Food Safety in Catering, πουαπευθύνεται και αφορά, κυρίως, επαγγελματίες με εποπτικές θέσεις στο  χώρο των τροφίμων, οι οποίοι επιθυμούν να πιστοποιηθούν με προσόντα αναγνωρισμένης αξίας. Κατά τη φετινή εξέταση, υπήρχαν 9 τέτοιοι συμμετέχοντες, οι οποίοι έλαβαν Διάκριση [ΑΡΙΣΤΑ], γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά και ικανοποιεί!

Στο πλαίσιο της τελετής αυτής, ο Γενικός Διευθυντής του KES College, κ. Πέτρος Στυλιανού συνεχάρη τους βραβευθέντες και τους τόνισε πόσο σημαντικά και αναγκαία είναι τα προσόντα που απέκτησαν αλλά και πόσο χρήσιμα θα τους φανούν σε όποια βιομηχανία και αν δραστηριοποιηθούν μετέπειτα, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, αρτοποιεία, κρεοπωλεία, νοσοκομεία, κ.λπ..

Οι εξετάσεις αυτές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από το KES College, μία έως δύο φορές ανάλογα με τη ζήτηση, αλλά μπορούν να διοργανωθούν ειδικά για επιχειρήσεις της βιομηχανίας, οι οποίες θέλουν να προσδώσουν επιπρόσθετα κίνητρα και γνώσεις στο προσωπικό τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα θέματα και τις εξετάσεις του RSPH, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το KES College στο τηλέφωνο 22875737 ή στο email culinary.arts@kes.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1016